Ankpertama

Normal Ka Mengandung 6bulan ..Tapii Perut Xbesaq Macam Orang Lain.. #anakpertama🤒

7 Balas

saya dah 6 bulan org taktahu pregnant ke tak tp bila kita bgtahu dorang terkejut sbb tak nampak pregnant pun hehe. normal kod bg first baby jadi tak biasa lagi

2y ago

kannnn....kdang2 stress jgkk bila org ckap...xnmpk

perut besar atau kecil takda masalah kalau bayi sentiasa berada dalam keadaan sihat ..

sma....sy pun 6bulan...bby bump kecik je..😅..brat sy cuma 53kg tinggi 146cm...

2y ago

kannn...rmai ckap normal ckap ank 1st

normal utk anak 1st, tambah2 kurus lemak xbnyk. yg besar tu biasa lemak je tebal 😂

2y ago

saya pon lemak tebal berat 75kg.. org pon x perasan saya tgh pregnant 6bulan..

saya pregnant 2nd ni pon perut kecil 25weeks. asalkan baby sihat je 👍🏻

Normal. Xperlu banding dgn org. Yg penting baby kt dlm sihat.

normal