kebas

Normal ka jari2 tangan, jari2 kaki kebas2 d ujung2 kehamilan ni? Kdg nak genggam jari jemari pn sakit..lagi2 bila baru bgun tido.. Kdg berpanjangan sepanjang ari.. Ni da seminggu dua mcm ni.. Ada yg sma tak mcm sya? #37minggu4ari #1stpregnant

2 Balas

sy sakit sendi jari..tulang2 jari..tgn je..semalam tny nurse,die suh buat senaman gengam2 tgn..die ckp bnde normal...😅 btw...weeks kite same. hehehe

4y ago

due 4.2..☺ tanda2 xde lg.. hehe..betul tu, sama la kite, bila bgn tdo tu nk genggam tgn sakit, kiri kanan pulak tu..