Sy hamil 15 minggu 4 hari normal ka masih ada rasa lagi muntah2

Normal ka hamil 15 minggu 4 hari ada rasa lagi muntah2 bkn apa sy risau kadng2

8 Balas

Normal je . Akan hilang slow2 nnti . Sy alahan sampai 18minggu . Skrg pun masih ada je lagi . Tapi tak truk mcm first trimester . Skrg ni dah nak masuk 30minggu . Bgn pagi tu sy nak muntah . Bau2 yg busuk mmg sy muntah . Gosok gigi pun masih lagi rasa nak muntah . Tapi tak teruk mcm mula2

1y ago

Aamin 💕

Normal sis,sy smpai 20week sis masih mual dan muntah2.skg sy 26week kadang2 lepas makan pun muntah.

Normal. Anak i 3 orang, semua i ada alahan sampai hujung 2nd trimester

normal. ada orang sampai bersalin jadi mcm tu. kalau risau, boleh cek dgn Dr

1y ago

terima kasih bgthu

normal je dear kita 15minggu ni makan pun masih tak lalu.

Normal. Saya 18w pun masi lagi muntah lepas makan.

normal je awak hehe..

1y ago

terima Kasih sis sbb sy baru nk lahir ank sulung sy xtahu sangat tu sy tnya mama semua

Normal.