Baby 2 tahun tak tidur malam

Normal ka baby 2 tahun tak tidur malam.. Hampir seminggu juga sampai bapak mertua saya sound saya tk pandai jaga anak.. Dia cakap anak saya sakit tu yg berjaga malam pastu dia siap cakap kalau anak saya kerap tak tidur malam nnti gila atau lumpuh😭😭😭.. By the way saya bukan menantu pilihan setiap kesalahan saya akan dikritik #tolongbagijawaban #sayastress

6 Balas

siang dia tido lama ke?

6mo ago

Untuk anak 2 tahun siang 2 jam pun dah cukup sis. Anak saya dulu 2 tahun tido siang sejam je. Kslaboleh betul kan balik tido dia ye. Memang rak normal ansk kecil tak tido malam ☺️