Sakit pinggang

Normal je kan 10 minggu pregnant rasa sakit dekat pinggang. Tapi belah kiri je sakit

7 Balas

Sama saya pun sekarang nak masuk 12 weeks, since masuk bulan ke 2 sakit pinggang belah kiri. Nak gerak pun nak menangis meraung rasa sakitnya 🫣

1y ago

sis rse sakit yg macam mana ya? saya pun nk masuk 12 weeks. rasa sakit mcm terseliuh pinggang. saya ingtkan sebab mmng pinggang saya terseliuh. bila turun tangga kdng2 terpeleot pinggang. saya ingtkan bkn sbb pregnant. sy ingtkan sbb saya salah tidur.