5minggu tapi belum nampak kantung baby

Normal atau tidak, Tiada pengalaman macam ni, Ada siapa tau kenapa dan bagaimana boleh jadi macam tu, Adakan ia terlalu awal?? #doakansaya

9 Balas

sy dulu scan 4w xnampak apa2, doktor kata awal lagi so dr suruh scan semula 8w, alhamdulillah nampak semua dan boleh dgr heartbeat ♥️ nnt repeat scan 8w ke atas

normal sbb awal lgi. sy pun mcm sis. 5 weeks xde ape lgi. jgn lasak2 sgt tau.

awai lagi kot sya pon 5 minggu bru nampak kantung minggu ke 9 bru nampak bby

saya dah 8 minggu belum nampak kantung lagi.doktor kata munkin kecik lagi

saya scan tadi 7 minggu dah nampak..tunggu 2 minggu lagi sis Baru scan.

Aah sis. Awal lg tu. Biasa nak better nmpk 8 minggu ke atas.

Sy 6w blm scan lg. nk tunggu 8w ke atas

Haah awal tu tggu 6week ke atas

Dah scan ka sis?