Is it normal for 1 month old baby not to poop for 2 days?

2 Replies

hindi po mumsh, ganyan din baby ko. Constipated kc due to weather change dhil sobra init ngaun. Di advise pedia ko water for baby pero dhil nga not enough hydration thru breastmilk pwde wilkins distilled. Im using dropper like 3x.5ml every hour aside from my milk. Then I bought also suppository 1/2 lng la2gay sa rectum ni baby

3y ago

Ano po consistency ng popoo ng baby nila? Buo na po ba?

Yes. My pedia told me its normal & sometimes it could go on for 1 week. Pure bf or formula man ang baby.