Hb rendah

Nk tya ada sapa2 hb rendah dak. Mkn ubt apa yer sbb sya dh try mkn hati dgn buah-buahan tpi still xnaik jgkk. #ingintahu #pleasehelp

31 Balas

Beli jus mamariam yunk.. mmg ok.. hb pn tinggi.. sejak minum jus ni hb mmg 12.5 keatas. Tryla yunk 😊

3y ago

yaaa tq sis. sya kena try la tgk ramai yg ckp ok. tkot jgk hb rendah ni bahaya jgk kn.

Hb saya 9.2 masa I mengandung 14 minggu. Then I try minum Susu Everyday. now I'm 17 weeks. My Hb 11.3. 🙏😊

3y ago

saya pon cuba minum susu everyday...khamis nie baru nak cek hb..tgk naik ka x..harap2 naik la..hb 10.9 sebelum ni

sy dr bg mkn vitamin obimin tu je..3 palet..pstu time amek drh dpt lg 3 palet👍🏻entah bile nk hbis

rajinkan makan sayuran hijau dan buat green juice. elakkan makanan proses sebab boleh ganggu juga hb

Kita memula makan obimin, lepastu nurse bagu zincofer sebab kandungan hb dia lagi tinggi dari obimin

3y ago

dh mkn zincofer sbulaun lbih. xok jgk turun trus

iberet ..sesuai dgn saya .makan zincofer hb turun ..tukat iberet balik alhamdulillah oke

mnum jus mamariam n mnyk klapa dara daura..alhmdulillah..hb ok sejak awal buka buku pink

makan ubat iberet klinik bagi sebelum tido 2 biji alhamdullilah hb okay balik,percayala

3y ago

hqitu depa bg zincofer ja. xok pun..skg bgi yg 4jenis tu plk

saya haritu makan maltofer dan minum susu rizqi alhamdulillah hb okay🥰

saya mnun jus pati delima fars.. 1 sudu cmpur dlm 1 cawan air..