Hb rendah

Nk tya ada sapa2 hb rendah dak. Mkn ubt apa yer sbb sya dh try mkn hati dgn buah-buahan tpi still xnaik jgkk. #ingintahu #pleasehelp

31 Balas

saya makan mamariam..Cuba puan try..dah byk testimoni kata ok

sis mkn ikan bilis goreng atau bt msk apa2.pastikn mkn sellu

makan sayur bayam.. dan minuman manis,,minum nestum saja..

iberet ok kn utk tmbh darah.. sy xsesuai. obimin je sesuai..

3y ago

yaa Dua Kali nurse ambik darah. mungkin sesuai dgn saya. boleh Cuba Cuba dlu kalau xsesuai tukar yg lain plak. semoga dipermudahkan urusan kita 😊

cuba makan maltofer + jambu batu + jus mamariam

sy makan buah jambu batu je. mmg naik kaw2 hb

3y ago

sya dh makan dari awal preggy tpi xok . mungkin xsesuai dgn badan kot

makan ubat lipofer terus hb comel.

try maltofer . doct yg sarankn

mkn jambu batu . elok utk hb

buah jambu batu,kurma dan susu

3y ago

oke sis jmbu dh selalu makan..kurma ja xpenah try