Nk ty, klu keluar cecair jernih dan melekit dr puting kte tu susu ke ape eh? Sy sllu gatal sgt putin

Nk ty, Nk ty, klu keluar cecair jernih dan melekit dr puting kte tu susu ke ape eh? Sy sllu gatal sgt puting, ble garu pn xjalan.. Terpkse picit skit bg kurg gatal th, pastu kua cecair jernih tu.. Ad spe2 pnh mengalami x? dr puting kte tu susu ke ape eh? Sy sllu gatal sgt puting, ble garu pn xjalan.. Terpkse picit skit bg kurg gatal th, pastu kua cecair jernih tu.. Ad spe2 pnh mengalami x?

1 Balas

tgh preggy ke sis? klo tgh preggy Tu normal..mmg Susu Tu ..🤭