Contraction pain

Nk tnye la , pada yg berpelangaman , knpe saya rasa contraction pain tu malam je rancak ek ? Siang xde rse , sprti tiada apa2 belaku ?

2 Balas

Saya rasa ikut pada orang kot , sebab macam saya , lagi 3 hari nak due dah tapi still takde apa apa rasa , so sebab saya risau takut czer or what , malam tu juga saya jalan itik , squats pun still takde rasa sakit ke apa . then tgh malam baru ada contraction macam period pain jee . After rasa benda tu and tgk ada darah sikit je terus mandi pergi hospital nurse check dah 5cm terus masuk LB dan bersalin . itu je rasa 😅

10mo ago

mashaAllah . Allah permudahkan;)..slmt berpntang

Sye pun awk, ni 2nd baby dh nak dkt due🥹 mlm smpai tak boleh tido baring sakitnya bila contraction tu dtg, tp bila siang auto okay pula and mengeras pun tak konsisten kjp2 je. And tkde turun apa2 tanda lg smpai skrg. 21/7 ni kena serah diri dh kalau tk beranak juga😌