Air keluar tiba" adakah tanda bersalin

Nk tnye hrini sye rse ad air kluar dri faraj tiba" adakah itu air ketuban sbb sye skrang menunggu hri nak bersalin tpi xde rse sakit contraction cuma sakit belakang sahaja

6 Balas

Kalau air yang keluar tu colorless, odorless ya itu air ketuban. Seeloknya pergi hospital untuk checkup. Cukup satu tanda dah boleh pergi. Tak perlu ada semua tanda baru nak pergi. Ingat semula apa pesanan nurse ya😊.

10mo ago

Sifat dia macam air kencing atau bukan? Kalau keluar lagi untuk hari ini seeloknya pergi hospital ya. Biar doktor yang check.

macam saya. keluar air jernih. prgi pac, doktor check rupanya keputihan. doktor bagi ubat sumbat bawah, sampai sekarang keluar lagi. tak lega jugak. lagi 3 hari nak serah diri ni. huhuu risau

Better pergi check sis. Ade bunyi “pop” x before air tu keluar? Kalau ketuban leaking kena pantau sebab bahaya. Blh dpt jangkitan kuman & baby lemas.

Keluar berterusan ke? Ada bau tak? Warna jernih tak? Klau kluar brterusan mybe air ketuban kot..pegi hosp ya sis..

10mo ago

terima kasih ats respon..skrang sudah msok wad

air keluar tu banyak tak sis? saya alami jugak. taktau laa keputihan atau air ketuban. hospital dah laa jauh🥺

10mo ago

seelokny gi hospital...sye pagi kluar air gi hospital mlm ny tros beranak...alhamdullilah

Try tye misi klinik awak checkup . Banyak tak kluar

10mo ago

sedang" xbnyk sgt xsikit