size baby 36 minggu

hi, nk tnya. skrg dah 36 minggu, size kepala badan semua mmg tak sama dgn minggu skrg ye?

1 Balas

perbezaan 1-3 minggu masih dikira dalam normal range . saiz tubuh badan baby dipengaruhi banyak faktor . ada faktor genetik, kesihatan mak dan juga doktor yang scan . kadang saiz baby dah besar 36 minggu susah nak kira dengan betul disebabkan kedudukan dia yang penuh..as long as kiraan keseluruhan tak lebih atau kurang 3minggu still okay je

3y ago

sama2 sis . moga dipermudahkan urusan sis dan saya juga 🥰