Opk positive (14dpo), upt negative (14dpo)

Nk tnya, org ckp kalau opk positive selepas waktu subur kemungkinan pregnant. kenapa opk strips sy positive bila cd32 (14dpo) sepatutnya sy da period. Tp bila check upt negative pula. 😪

Opk positive (14dpo), upt negative (14dpo)
1 Balas

Tak semestinya opk positive, upt pun akan positive bila lepas waktu subur. Ada je yang opk negative tapi upt positive. Tunggu delay period, repeat lagi upt. Saya doakan semoga ada rezeki zuriat untuk awak.

1y ago

awak tanya saya ke. alhamdulillah saya tgh pregnant tp baru je. bkn masa ni. saya pregnant pun bkn sbb tgk opk. sbb malas. sgt random. bersama time siang tu, suka2 je. tak piker apa. tau2 lekat