Cabut GiGi

Nk tnya msa pregnant blh cabut gigi X sbb gigi dh goyang...sy pregnant 29 weeks 5 days

4 Balas

Boleh cabut gigi time pregnant,cuma tidak digalakkan cabut gigi awal kandungan & hampir bersalin. Paling baik pergi check gigi dulu..time pregnant wajib check gigi.

Hi sis, sy masa preggy hr tu.. cabut gigi geraham bungsu. Alhamdulillah semua selamat. Yg penting masa cabut gigi tu kita kena relaks kan badan. Jangan stress2..

Ohw Okayy tq sbb sy first bby

Boleh.