Tk bleeding masa pregnant normal ke tak ?

Nk tnya kalau tak bleeding masa pregnant tu tak normal or kira berutung ? Sebab kebykkn yg preggy mesti akan bleeding mula mula kn?Pening #firstbaby

10 Balas

Jangan di mintak bleeding tu awak. Lain orang lain simptom nya. Kalau bleeding tu boleh jadi threatened miscarriage. So awak jangan risau. Saya first pregnant bleeding and miscarriage. Second pregnant alhamdulillah takda bleeding and dah selamat bersalin.

Sy dah 3 kali pregnant... X penah bleeding pun sis... Mmg ada yg x kena la klu bleeding tu, mtk jauh la....

3y ago

Oh yeke alhamdulilah , cuma nk tahu 😊

saya pun xdk..alhamdulillah..kalau da start darah tu memang susah hati..takut rahim kita xkuat..

3y ago

ya sis.. tpi walaupun kita xdk apa2 kesan darah..tetap take care ya mommy 😍

Normal. Saya kedua-dua pregnancy takde bleeding/spotting😊

X kesemua ibu akan mengalami spotting... Saya pon x dak...

bleeding tu xnormal sis. boleh jadi tanda2 keguguran.

3y ago

ur welcome. 😊

bagus lh tu dear kalau xde bleeding

sy da 4 bln .. alhmdulillh xpnh bleeding

3y ago

Oh yeke alhamdulilah 😊

beruntung la..

3y ago

sy pun takde bleeding. tapi mula2 tau pregnant sebab cramping..

xpnh lg