Bayi kuning

Hi nk tnya kalau baby saya kuning. Boleh tak saya minum susu kambing nk bagi susu banyak

3 Balas

sye pon baby kuning. hrini ri ke 10 kuning dh turun. nurse suggest bgi susu duth baby kerap bagi susu tiap 1 jam bg dia berak smpai kluar kuning. jgn bg tidur lme sgt.

Hai mommy. Saya tak pernah tahu kalau susu kambing boleh banyakkan susu. Cuba mommy makan lobak putih, banyakkan minum air, kerapkan bf anak dan elak stress.

Klu nk bg susu bdn byk..kena kerapkan df bby. Selang 2 jam wajib bg. Ibu tak ada dgn bby ke? Klu bby xada dgn ibu kne rajin marmet saja xkira brp dpt pun.