air gula

Nk tnya di klinik kerajaan air gula nya Ada perisa Oren tu ke atau cm biasa???

22 Balas

Sy mnum air gula dekat kk...tp nurse bg pilihan..klau tak lalu air gula yg kk bole beli glukose berperisa dekat farmsi..nnti dtg kk nurse bancuhkan...ikut klinik jgk sis..kdg ada nurse tak bg...😄

kk tmpt sya perasa oren dlm botol...preggy yg dulu tk da perasa mmg nk muntah minum plak dlm cawan plastik, punya maung bau dn rasanya..ni ok sikit leh telan dh advance kk skrg hihihi

Perisa oren, baru je minum pg td...rsa better dr yg kosong, dpt 2x teguk lega sgt2 abis...bayangkn mcm minum oren je supaya leh telan...😁😁😁😁

kk tmpat saya perisa oren.dia bancuh suam2 panas satu mug..g open house org jamu air sunquick.manis plak tu trbayang2 time minum air gula kt kk.

sya mnum air gula kat kd puncak alam .. air dia perisa oren.. sejuk lg tu.. mmng x loya klaw mnum.. sdp sngt..

Sy baru minum..air gula semata. Tiada perisa..cawan besar..kena habiskan..swasta sahaja yg ada perisa..

Air gula biasa jek klo kt kk tempat sy. Tapi minum suam2 bru xloya. Klo dh sejuk dia pekat nnt.

Klu dkt kk perisa oren tp lain klinik lain rase tk silap..dpt minum time sejuk best je..

pagi td br je minum air gula kosong😬😬.. tp dpt yg suam2.. so laju je telan

xde perisa tp nurse akn letak sirap sikit supaya x loya...