beri ubat untuk si kecil

Nk tnya bleh ke baby 2bulan minum ubat sbb mertua sruh bgi utk hilangkan kahak. Doc kata normal ada kahak smpai baby usia 3bulan

1 Balas

Anak sy selsema n batuk berkahak masa dia 3 bulan, doc advise x pyh bagi mkn ubat. Sbb nnti dia akan baik sendiri. Kahak tu akan keluar ikut najis. Anak sy seminggu juga nk hilg kahak tu. So ibu kena sabar ye..google atau search kat youtube mcmana nak buat baby lega. Tak perlu bagi ubat