VITAMIN

Hi all..nk tnya the best supplement yg blh diambil utk mummy yg BF..secara tk lgsg yg blh tingkatkan kesihatan baby. Sy BF tp anak kerap tk sihat. Sy kategori yg menjaga pemakanan gak n jarang bw anak keluar..

3 Balas

Saya sarankan sis tanya doktor jika nak amek any supplements. Sebab taksemua supplements sesuai dengan badan kita. Risau overdose pun ya. Risau juga kesihatan terjejas. Better tanya doktor untuk kebaikan bersama.

5y ago

My pleasure

Vit c y 500mg bule jgn byk mg sgt

Anak umur berapa?