Byi 11 bulan muntah

Hi nk tnya. Ank saya muntah 5 kali dh. Pergi klinik swasta atau hospital lebih baik? Tp tkut kena tahan. Ank sy tidur buai. Bg cadangan skit. Sy tgh siap2 brg ank ni

7 Balas

terima kasih semua respon. saya risau jadi bawa trus ke hospital td. sepatutnya kena tahan wad masuk air. tp ank sy ada sakit lain jgk . esok app hospital besar. dr ckp tk perlu sbb lidah ank ok, ank aktif , and dr tk berani bg masuk air takut terlebih bahaya sbb ank sakit lain tu. dr bg ubat je . tp farmasi hospital pulak ttup pkl 11 mlm. skrg ni jmpa dr balik , dr nk bg mkn ubt dmm sbb suhu ank 37.5 .harap2 ank ok. sbb masa tgh tgu kt hospital td tk muntah dah .

4mo ago

mudah mudahan semuanya baik2. gws baby❤️

peg klinik swasta dlu, tgk mcm mne... klu dyirg x bley handle, nant akan refer ke hospital jgak.. anak sye pun tdo buai.. 1st night kne tdo smbil dukung.. 2-3 rd night, tdo smbil golek2 kt katil tp lmbt la tdo nye.. normal klu naik buai kol 8 mlm da tdo, kt hospital kol 11 bru tdo 😅

anak saya pun muntah2 teruk gila. my mil urut dia kadang badan budak masuk angin lepastu terus tak muntah. lepastu terus pergi klinik swasta cari yg khas ada pakar kanak2 .

ke swasta dulu .. i ke swasta 3 kali sebelum give up kee kecemasan , kalau ke kecemasan konfem kena tahan kalau baby ... anak pun jenis tidur buai mashaAllah huru hara yaa..

4mo ago

if warded try dah bwk kain ikat kat katil baby buat buai?

p klinik swasta pun bole, atau klinik pakar kanak2x ke, so bole detect kenapa. tapi kalau rasa was2x, n dr. pun kata kena refer hosp. ,kena juga la.

Swasta dulu pun ok. Tp make sure swasta yg ada paed. If teruk swasta akan bg referral letter utk ke hosp

hospital