Meyusukan anak sebelah payudara sahaja

Hi nk tnya, ada ke ibu2 yg menyusukan anak sebelah payudara shj? Ade apa2 kesan ke kalau anak tk menyusu yg sebelah lagi?

4 Balas

sama la dgn saya.. jenuh pujuk suruh susu lg sebelah taknak dia.. emm setakat ni masih ada susu.. tp tak bnyk la.. hari2 mermet keluarkan.. risau juga kalau jd ketulan susu beku. tp alhamdulillah takda ketulan.. hari2 check..

anak sy 3 org..tiga2 menyusu sebelah kiri je.. alhamdulillah ok je xde apa2..cuma klu baby dh xhisap sebelah payudara tu lama2 dh xde susu..so akn jdi besar sebelah..

aritu ank no 2 isap sebelah Kiri je..tetek jd besar sebelah..Lepas ank besar n sy peknen blk baru jd sama besar

ye menyusu sebelah kiri je keempat-empat anak saya