Beranak time pkp

Nk tnya ada dk yg dh prepare brg utk bersalin ? Boleh bgtau brg apa ja yg pntng di bawa sbb pkp kan tkleh dok lelama. Mngkin ada ibu² yg dh bersalin time pkp bole bgtau kaa brg apa yg ibu² bawak dan bnyk mana? Beg brpaa ja selalu 2bag masa anl firsr 2 bag 1 bag ibu 1 bag anak pastu raga boh ayaq panas dgn roti² . #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

𝙨𝙮 𝙨𝙩𝙖𝙣𝙙𝙗𝙮 𝟮 𝙗𝙚𝙜..𝟭 𝙗𝙚𝙜 𝙞𝙗𝙪 𝟭 𝙗𝙚𝙜 𝙗𝙗𝙮..𝙨𝙗𝙗 𝙠𝙡𝙖𝙪 𝙢𝙪𝙨𝙞𝙢 𝙢𝙘𝙢 𝙣𝙞 𝙭 𝙡𝙖𝙢𝙖 𝙙𝙡𝙢 𝙬𝙖𝙙..𝙠𝙡𝙖𝙪 𝙞𝙗𝙪 𝙙𝙜𝙣 𝙗𝙗𝙮 𝙤𝙠 𝟭 𝙝𝙧𝙞 𝙟𝙚 𝙙𝙡𝙢 𝙬𝙖𝙙..𝙠𝙡𝙖𝙪 𝙘𝙯𝙚𝙧 𝙙𝙡𝙢 𝟯 𝙝𝙧𝙞 𝙭 𝙨𝙞𝙡𝙖𝙥..

Saya hari tuh search je kat youtube hospital bag time pkp. Ramai malay youtubera share pengalaman barang2 apa perlu bawak