Luka czer keluar air bisa

NK tanya,kenapa Luka czer sy keluar air kekuningan? Mcm cmpur darah sikit..risau sy

2 Balas

Da berapa lama czer nya? Dulu nurse and doktor pesan if ada keluar air or darah kena cepat² pg hospital sis.. takut jahitan terbuka..nurse kat kk selalu ckp, luar mungkin nampak cantik dalaman tak pasti.. better g hospital

Salam sis nak tnya luka czer tu mcm mana ye update? Sbb sy bru je bersalin czer dan tiba2 klua cecair kuning sikit tapi takde darah dan tak sakit. Sis buat mcm mana?