Slight cramp in early pregnancy

Nk tanya yg brpengalaman, kebiasaan kh ada slightly cramp bhgian bawah perut mcm yg period cramp? But the cramp not really bad lh. And keputihan byk mcm nak basah pantyliner. Is it normal? #firstpregnancy

2 Balas

Normal sis. D awal kehamilan memang akan ada rasa slightly cramping. Jangan risau sangat ye. Tapi kalau d susuli dengan bleeding (heavy + passing tissue or blood clot) cepat2 pegi klinik atau kecemasan ye utk pemeriksaan selanjut nya 🙂

5y ago

🙂👍

Normal