cucuk depo

hi nk tanya , sy first time amik perancang depo , dan tgh berpantang hari ke 39 darah nifas masih keluar , ank pertama tk amik perancang darah nifas cuma dua mggu , sy nk tau mcm mna kita nk pastikan kita period atau tak kalau daraf nifas masih ade ? ke mmg side effect amik depo jd lma ?

1 Balas

pnglmn sy ambil depo hari ke 40, masih ada nifas...esoknya kering smpai seminggu. lpstu spotting sebulan..stop balik. seminggu sblm 2nd cucuk, period then stop seminggu lps tu. dtg semula period lps sebulan cucuk, ni xsmpai seminggu habis period dtg lagi. jd sy rasa ni side effect depo. habis ting tong sy punya period

1mo ago

tu lah. mmg tak expect period sbb baru sgt habis period. klu mcmni sy rasa nk tukar perancang...jenuh period ting tong ni.