Diaper/pampers newborn

Nk tanya pengalaman mommies.. brand mana yg sesuai ? Konfius betul nk pilih. Yg tgh sale skg byk sgt plak pack dia offer. Terbeli byk kang xsesuai dgn baby pulak. Dilema sgguh😆 #firstbaby

14 Balas

Untuk NB saya guna Drypers Touch , lembut je.. Sekarang ni Baby sy dah jalan 2 bulan still pakai NB Drypers touch lagi Tapi selang seling dengan Mamypoko , sebab 2 2 ni memng lembut.. Harga pun takde mahal sangat..

Huggies lembut. saya dulu pakai petpet. okay juga tak bocor. kulit anak ok takda masalah. newborn pampers ni beli 1@2 pack dulu takutbaby cepat besar dah kena pakai S.

Sis kalau confuse sangat try sample sis. Kawan pun recomment try sample so kita boleh try mana yang tahan n harga tak terlalu mahal ✌🏻

huggies ok...tp skrg pk drypers sy slalu tukar brand😄cz husben yg belikn apa2 je la yg pntg saizny ad&bby xalergic

utk newborn sy beli petpet .. beli 1 pack besar tu je .. x beli byk sbb org kata x byk pakai

Huggies ultra lembut (hijau).sesuai nb.Dah beli 3 brand mamy poko petpet Dan huggies biru

baru je beli brand petpet newborn td.. murah je kt tesco..sy bli 1 pack je

Utk newborn saya guna huggies. Lepas tu drypers. Lepas da sm2 bulan pakai pet pet

Saya standby huggies. Sebab org kate Okey.. #firstbaby

Untuk newborn sy suka huggies. Lembut je 😊