Buka buku Pink di klinik swasta

Hi nk tanya org yg ada pengamalan, ni anak first saya. Saya xboleh nk buka buku pink di kk sbb komitmen kerja x izinkan saya cuti bnyak. kalau buka buku pink di klinik swasta, tpi branak kerajaan. Nnti kalau anak ada kuning kena checkup KK atau direct hospital krajaan?

1 Balas

Klu anak kuning detect masa dkt wad, akn naik wad paeds. Klu detect masa dh discaj, check dkt kk. Tp klu kuning bby makin tinggi, kena admit wad semula.