Perut mengeras & terasa cekang

Assalamualaikum mommy² n bakal mommy .. Nk tanya . Normal ke kalau prgnt trimester kedua perut tiba² rasa mengeras n cekang ... Boleh share pengalaman kawan² 👉👈 #firstbaby #ingintahu

3 Balas

sama macam saya... risau jugak,sy baru hamil 13 minggu 1 hari esok ada appointment untuk buku merah baby

normal sis doktor cakap ..cuma kalau tegang keluar darah Kene trus g klinik atau hospital..jgn buat kerja berat

sy tegang kalau lps mkn. padahal xmkn byk pon. kuih 2 potong. air. roti canai satu