Kulit merengang

Nk tanya normal 33week perut rasa ketat sangat terus rasa mcm kulit hilang rasa pinggang tepi pula sakit

4 Balas

samalah. kulit jdi hilang rasa lepastu gatal. asyik langgar benda ja perut ni sbb sy kdg lupa perut sy ni besar😅 pinggang, celah peha semua tu rasa keras dan lenguh sgt. berat da baby ni 🥵

10mo ago

kn 😄betul2 x selesa bila ketat sangat sakit lepas tu susah nk benafas

normal sis ,, sye smpai dah nampak jelas urat2 perut😅

10mo ago

😆 yg x tahan tu bila ketat sangat x dapat benafas da la sekarang selesema batuk bah x dapat benafas

normal