perut rasa ketat

hai mommies, saya sekarang 16 weeks & 1st baby.. nak tanya normal ke rasa perut ketat.. terutama beberapa jam lepas makan.. kadang rasa macam tak cukup nafas sebab perut rasa ketat sangat. #firstbaby #ingintahu

6 Balas

Iyer, saya selalu letak mnyak bgi sedawa angin. Urut2 belakang skit. Dkt tekak. Jgn letak dkt perut huhu. Dia akan lega skit sengkak tu

samaa. tipsnya jgn mkn bnyk sgt dalam satu masa yang sama. dah agak kenyang kena stop kalau tak, kembung betul rase perut ni😂

Samalah. Biasa sebab angin. Padat jadi perut. 😂

normal tu sis... makan sikit2 jgn sekali banyak yer.

normal, sebab kedudukan baby tu

sama lah lagi ii lps makan😂