nama baby...

Nk tanya nma bby girl ngn bby boy brmula dgn huruf D****** S***** Contohnya Dhia Saffiya Dani Sharul Bleh bg idea x ibu2..?

17 Balas

dani , danish, danial, darwish, dania, diana Safi, sofe, safura, syakira, syafiq, syakil, syamil, sufian, syahir, syakir, syasya , syamimi,

DARIS SHAUQI DANEE SYEEHAN DASUKI SYAHMI DAREAN SUFI DARA SOFEA DARISSA SYAURAH DARINA SYAZIA DIAN SYAUQINA DHIA SYAZWINA DURRA SUMAYYAH

Damia dayana Dahlia dayan Daniya dawirya Daniel danish Darwisyi daniel Dafran danriel

dahlia sofia dania sahara danial syazwan danee syaqir

Adam syfik..syafik saifullah,syukri,sofian,,suhaimy

Dhani syauqi Dhaniyah syauqiyah

Danial syarif Dania syarifah

Dayyan suhayl Dayyana safwa

Dina safiyyah Danial syafiq

Dhia syazliana Danial shah