Nak tanya😊

Nk tanya mom😊klw mom ² tgok gmbr scan tu cm mna dlm gmbr scan (16/1 hari tu? msih awal msih kecil ada kh btul mengandung atau tidak... Sya dh telat periode.. Sya nk psti jk sma ada pregnant kh tdk jk mom yg berpengalaman² silap komen😊🤗#tkut sbb dh bersejah keguguran 2 kali😭🙏#ingintahu #pleasehelp

Nak tanya😊
3 Balas

dh pg scan kn? doctor x bgitau ke mcm mne? selalu nya dh scan doctor bgitau mengandung ke x.

1y ago

Tulah yg bigung tu, first sya prgi klinik prgi scan doktor ckp pregnant dan dia trus injek ubat kuatkan rahim dan dia sruh dtg seminggu skali.. Pastu sya prgi smlm 25/1 mreka scan ckp xda lgi... 🥲Tak tau mna yg btul nya... Satu ckp pregnant satu ckp xda apa² tu yang tnya tu..