nk tahu je

Nk tanya lh kenapa perut saya makin kecik ye,sebb sy bru 10 minggu,tpi perut saya ni makin lama makin kecik plk

10 Balas

perasaan je tu sis... tunggu nanti dah nmpk baby bump... masa tu rasa aishhhh.... nk bgn nk duduk pon malas🤭🤭🤭. #TAPSupermoms

Ap mksud makin kcik? Mkin slim ke or mcm mne? Slalunya trimester pertama mmg x nmpk baby bump lg utk sstgh mommy #TAPSupermoms

semua ikut badan dik , 10.minggu mmg x nmpk.lagi kalau badan awak kurus , tunggu la dh 4 5 6 bulan bru nmpk

sye nk msuk 4bln bru nmpk bump..org ckp prut sye nmpk bsar😅mula² tu plik jgk sbb kcik je prut

Haha , kadang pun terfikir jugak .. knp tetibe mcm kecik .. smaala situasi kita 😅

sy 10w, belum nmpak bump lagi. tp, bby alhamdulillah sihat doc kate

normal sis selagi tk bleeding. 5 6 bulan bru ad bby bump

klu timbg de pningktn x #TAPSupermoms

saya 11week++ pun xnmpk bump lg ..

sy 6bulan baru nampak perut dik