Ovulasi atau fasa penempelan?

Hi nk tanya korg ada rasa apa apa tak ?lepas 2 hari bersama. Rasa dibawah pusat mcm cramp dlm beberapa jam lepastu esoknya ada rasa mcm benda gerak tp sangat halus rasanya. Adakah itu masa kira ovulasi? Atau apa?please... sy dh missed period . Last period 18/4 dan last bersama 12/5. Skrg kdg2 rasa sakit breast on n off dan selalu rasa nk kencing even tak minum sgt. #pleasehelp

1 Balas

Klu normal period, ovulasi pd dpo14-17. Klu dh missed period bukan ovulasi rasanya.

2y ago

Pernah track hari subur pkai opk tak? Xpun awk cuba upt tgk mcm mana result dlu.