serah diri sebelum 38w

Hi nk tanya kat mommy semua boleh ke kita minta postpone masuk wad dlm 1@ 2 hari, sedangkan doctor dh minta suruh serah diri kt LR

1 Balas

Hi mommy😊 Pndpt sy, better puan ikut saranan doktor. Sebb doktor tahu kondisi baby puan & thp kesihatan puan. Ofkos, doktor akn bgi saranan yg terbaik. Selamat bersalin puan. Moga dipermudahkan pjlnn bersalin. Selmt bersua muka dgn si comel & selamat berpantang 😘 Stay safe & stay healthy #TAPSupermoms #TAPactiveusers