Bersalin..

Nk tanya ibu2, biasanya berapa hari ye kita duduk dalam wad bersalin nnti?? Sbb saya nk packing barang biar senang...#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

di hospital kerajaan tengok keadaan. kalau ibu dan anak tiada masalah, tak sampai 24 jam dah discaj klu wad penuh. klau ada komplikasi kpd ibu/ anak, tak terjangka tempohnya

3y ago

Haha. Jangan pening2. tenang2. 🥰 youtube, tiktok, blog, banyak je tentang panduan bawa baju baby ni. Search je.