Alhamdulillah saya positive dah 5 weeks.

Nk tanya, cramp perut ni biasa ke, mean masa nya lama ke.. #firstbaby #ingintahu

10 Balas

Alhamdulillah tahniah sis.. jaga diri K..cramp tuh perkara biasa sis.. tp kenak pantau juga lhaa 😊

Saya 8 minggu cramp,sebab otot otot rahim kita tengah mengembang,tapi ada darah segera ke hospital ya.

alhamdulillah tahniah❤ kalau cramp tu mmg biasa tpi kena pantau jugak if ada bleeding ke apa

Alhamdulillah.Tahniah sis.Haah biasa tu cramp2.moga semua dipermudahkan ye.Jaga diri tau😍

alhamdulillah tahniah sis tc bnykkn rehat jgn nk buat n angkt bnde berat ii.. jaga pemaknn

Cramp perut perkara biasa..tapi..kalau teruk sgt sis kena pergi clinik...jaga diri😍

Saya baru 4 weeks one day tapi campo sekali dengan gastric🤮🤮sakit ya Allah

biasa ya..sy pun cramp..skrg dah 11week

normal sja sis..

normal