kiraan pregnancy

hi.. nk tanya, cara kiraan pregnancy ney mna yg betul atu korang ikut. date dari apps ney atau dri klnik.. #firstbaby maaf ye

1 Balas

Kalau berbeza, mommy boleh ikut tarikh due date daripada klinik. Klinik bagi based on scan. Apps bagi based on tarikh terakhir period. Mungkin mommy pregnant sedikit lambat daripada tarikh terakhir period. Itu yang tarikh due date pada scan berbeza. Mommy boleh juga minta penjelasan doktor tentang perbezaan tarik due date scan dan kiraan hari pertama period terakhir. #TAPsupermoms #TAPactiveusers