Helppleasemom

Hi. Nk tanya, boleh ke kita mengecat masa tgh pregant ni? Tp bukan saya la yg cat. Husband yg cat. sy duduk luar. Nk cat bilik. Tgk google ckp bahaya. Sbb hidu bau. Emm betul ke? Takot pulak. Ada tk yg mengecat time tgh pregnant?

1 Balas

sye tlg husband mengecat masa bru2 pregnant ari tu 😂 kalau x tahan bau tu elakkn duduk dkt. mcm sye mse tu suke je bau cat tu 😂😂 tpi x elok sgt sbb cat tu bahan campuran lain, bau kuat. kalau awk ada rasa sesak nafas ke ape terus pg hospital.

2y ago

kalau rasa sesak nafas pg hospital terus ya. sbb cat ni ade bahan2 campuran lain.