susu anmum

Nk tanya biasa sukatan susu bayi 7-8botol sehari.kalau terlebih ad kesan ke pada baby?

1 Balas

susu d beri ikut keperluan bayi.. kalau susu x cukup, camne bayi nak mbesar.. biasa dekat paket susu ade umur dan berapa kerap susu d bagi.. walau pn ade, parents kne take noted juga.. tak semua bayi pada usia tersebut mpunyai berat badan dan saiz perut yg serupa.. 😊

4y ago

Ye..bby kuat mnm susu.kt tin tls sehari 7-8 botol je.ni rasa lebih dh