Tekstur najis bayi 6 bulan

Hi, nk tanya, baby sy baru start mkn 2 minggu lps, sy perasan minggu lps najis dia mcm seketul pekat tp bila picit lembut, anak just teran sekali dua pastu sudah, xde nangis ke apa ke time teran tu, so standard ke najisnya gitu? Bukan berketul2 mcm taik arnab ke kambing ke, just seketul pekat mcm tu je, adakah itu sembelit atau perkara biasa?#bantusharing #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

2 Balas

normal. ank sy cmtulah tp slgi dy xnangis xpe tu dikira normal.

Ya, normal