Baby jaundis

Hi nk tanya ada tak anak ibu2 yg dah 22 hari masih ada kuning? ada tak tips nk kurangkan atau pantang mknan yg boleh naikkan kuning baby?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

9 Balas

Petua paling berkesan sis kena slalu susukan baby. Tak kisah FM atau direct breastfeed supaya baby poopoo dan kencing dgn kerap. Bilirubin akan ikut sama dlm najis dan kencing tu. Baby sya dr bacaan 17.9 dah drop ke 5.9. Sya susukan dia dgn kerap