Dah minggu 36. Kaki mcm da bengkak sikit2. Bila waktu sesuai nk request WFH utk ready bersalin ye?

Nk request WFH drpd bos tp tak sure bile waktu sesuai. Lagi a few days nk masuk minggu 37 da. Jalan tu bole la lagi sikit2. Kalau kaki da bengkak tu okay ke utk byk kan berjalan lagi?

1 Balas

36w keatas dah boleh je mintak WFH sis. Saya dulu 39w baru nak WFH sbb konon committed kerja, beranak 39w2d. Nasib baik tak beranak kat ofis je hahaha. Banyakkan je berjalan, bagi cepat bukaan.