LDR ngan suami

Nk luah je, penat hari hari rasa overthinking sbb duk berjauhan ni. Lagi lagi time pregnant ni rasa teruk sangat overthinking. Bkn overthinking laki ad org lain ke ap (mohon dijauhkn) .. tpi overthinking, suami xsayang da ke, aku xcntik da ke.. nngis je tiap hari.. sehari suami xcall trus fikir, aku da bkn prioritas dia ke..padahal dia penat n da trtidur sbb siang kawad.. siap bg every detail n gmbr dia kawad haritu or keje ap ap la.. tpi sbb overthinking pikir kita ni xcntik ke ap smua ni mngganggu pemikiran btul.. Betullah kn, kawin ngn askar ni kita dpt hati dia tpi bukan masa dia.. kita dimadukn dgn negara..

2 Balas

Hai. Moga kuat ya sis. Faktor hormon mungkin sebab masa hamil emosi tu lain. Ya bukan mudah LDR. Saya jadi weekend husband and wife sebelum ni dan kadang kala sekarang pun masih ada. Pengalaman kakak saya yang kahwin dengan askar pun bukan mudah. Walau duduk bersama tapi tulah kerap berpindah. Apa pun moga dipermudah urusan dan sihat selalu

haha..kita samalah puan..tp bukti dia cintakan kita la dia sanggup pegang tangan wali kita dan lafazkan akad..cuma kekdg komitment tu bikin org keletihan