Salam,sye skrg 38weeks due 31/12/2021 cume tdi sye pegi checkup Dr ckp air ketuban Dh kurang jd mlm

Ni sye dh Kna serah diri Dan kena induce..tdi mse scan baby Dr ckp kpla bby mngiring sye pelik last week mse scan kpala bby dh kebawah..Dan de x tips mcm mne nk cpatkan bukaan laluan tu..Dan skit x lpas induce tu,selalu brpe Lama bukaan nk bukak ye lpas induce maaf xde pengalaman ni anak prtme..doakan sye Dan bby Selamat ye amin.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

mlmni sye dh kena serah diri...😣