AWAK DAH TAHU KE JANTAN KE BETINA

Ni soalan yang ditanya masa dokter pakar kk segambut scan perut sy. Sy touching sikit bila dengar, sbb tak boleh ke ckp elok sikit, anak sy ni dh lama sy tunggu.. bukan anak kucing.. #sekadarluahanhati

22 Balas

Btul.. saya pun senstif bila org sebut jantan ka betina…. Sbb prkataan tuh bg sya kasaq…. Sebut laki ka pmpuan…betina tuh bg sya cm teruk sngt prngai… tpi xtau la lain org lain cara.. kalau saya cmtuh laa….