Bantu mami to be

Ni positifkn.bila pas saya wat upt.keluar spotting.normal ke tanda lesu.tekak mual .skit pale n ngidam pelik2 yg x pernah di makan#1stbaby #1stpregnnt #mommybuntu #bantusharing

Bantu mami to be
6 Balas

Maaf saya tak pasti sebab tak pernah guna upt brand ni. Saya biasa yg upt bila positive naik double red line tu je. Mungkin Ibu2 lain boleh kongsi pengalaman dan pendapat.

kalau dah tanda lesu tekak mual sakit kepala tu dah tanda awal pregnant

Awal lagi kot tu. Cuba awak try check lagi few days ataupun seminggu.

normal..itu tnda preggy da..take care😄

Tahniah. Tnda pregnant tu. Jg diri baik2

cmne nk buat gambar camni

3y ago

Edit pic jadi negative 😄