Fibroid ke ye?

Ni last scan 20w. doc suspect fibroid, tp belum confirm. baru dpt surat nak pegi refer hospital. jumpa pakar. risau.. sbb kalo betul fibroid, position dia dekat dgn laluan baby nk keluar kalo brsalin normal. anak 2org sblm ni dua2 bersalin normal, jadi sy mmg tak bersedia langsung kalo doc suggest czer in case betul fibroid & makin besar. akan ada mslh utk brsalin nnt.. ada yg boleh share pengalaman, nak tenangkan hati ni😫#ingintahu #bantusharing

Fibroid ke ye?
1 Balas

Dlu sy pregnant ank no3 pun ada fibroid.. Lepas tu lama2 dia mengecut. Sy makan kapsul kelapa dara je masa tu. Tu mkn sbb nak bby kulit cantik tp kelebihan dia kecut kn fibroid pulak. Dktor pn tkejut

3y ago

Doc kk da scan masa 28w,sblm date utk appointment pakar tu. Doc kata da tak nmpk fibroid apa pun. Mgkin smda da mengecut @ mmg bukan fibroid yg doc swasta suspect tu. Syukur alhamdulillah sgt.. Sy amalkan tiap kali lepas solat doa & baca alfatihah, sambil usap perut. Allah Maha Berkuasa.. Alhamdulillah.