Keputihan atau air ketuban leaking?

Ni keputihan ke air ketuban leaking ye? Sbb saya kalau keputihan slalunya just kluar keputihan tu je, ada air pun sikit je x de la kluar air banyak macam tu sampai rasa basah panties, dan terasa hangat masa kluar tu. 35w 5d #firstmom

Keputihan atau air ketuban leaking?
4 Balas

keputihan ni. sy start keluar keputihan skli air time 25 weeks smpai skrg. dah pernah warded untuk confirmkan sama ada air ketuban leaking ataunkeputihan, doc ckp keputihan je.